General på to hjul

Erik Furnes er nummer to ut i den store prøven. Klarer han målet om å sykle de vel 40 milene til bibelcampen i Lyngdal?

Sykkelturen er del i ImFs store sykkelaksjon hvor minst 35 000,- er lovet generalvedlikeholdet på Bildøy Bibelskole, med forbehold om at begge deltakerne i aksjonen fullfører. Mandag denne uken nådde IT-leder Øyvind Angelskår Lyngdal, etter fem dager på sykkelsetet. Nå står generalsekretæren for tur.

– Jeg har prøvd å ha en liten tur annenhver dag, stort sett, svarer han på spørsmålet om hvordan oppkjøringen til sykkelaksjonen har vært.

En familietur til Tyrkia noen uker i forveien satte riktignok en stopper for treningsrutinen, da det varme klimaet ikke egnet seg for trening. Erik Furnes er likevel optimist for turen videre, særlig ettersom han selv kan bestemme tempoet.

– Jeg har sagt hele tide at jeg bruker den tiden jeg trenger! bemerker han, men legger til at han er spent på om fysikken holder i det lange løp.

Da Sambåndet tok kontakt, var han om bord på fergen fra Halhjem til Sandvikvåg. Så langt har reisen gått knirkefritt, og syklisten har dratt fordel av nydelig vær og medvind på sin første etappe mot Leirvik.

Generalsekretæren er utstyrt med en GPS-sender, og på nettsidene til GF – imf.no/gf – kan du følge ham på hans reise og registrere deg for en gave til Bibelskolen. Turen er ventet å ende lørdag 13. juli.

Bilder fra turen legges ut på Instagram med hashtag #imfsykling.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.